Touring Club Kosova

Asistencë rrugore sipas standardeve

më të larta Evropiane

0800 140 40

Thirrjet janë falas ndërsa

kujdesi i hapur 24/7

Shërbimet

Asistencë rrugore për veturën e cila ka pësuar defekt apo aksident. Përpjekje e riparimit në vendngjarje . Bartja deri në destinacionin e dëshiruar nga klienti.

Për vetëm 35 euro në vit ju mund të pëfitoni shërbime të shkëlqyeshme nga ekipi ynë profesional që është në shërbim çdo ditë 24 orë në ditë.

Po ashtu në këtë qmim përfshihet asistenca rrugore në shtetet:

  • Kosovë
  • Shqipëri
  • Mal i zi
  • Maqedoni

Ju përfitoni

  • Rimorkim
  • Mbushje të Baterisë
  • Ndihmë në rast të plasaritjes së gomes
  • Sjellje të karburantit në rast të neglizhencës (2 raste në vitë)

Pas antarësimit ju paiseni me kartelën e antarësisë dhe për çdo defekt në shtetet e lartëcekura ju mund të na kontaktoni falas në:

0800 140 40

Anëtarsohu online

Pas pranimit të kërkesës tuaj ne ju kontaktojmë për të vazhduar me antarësimin tuaj në Touring Club Kosova.

Qendra e informimit: 038 71 22 11 
Kujdesi ndaj klientit:  0800 140 40 ose +386 49 100 166